Omdat we graag voor Sinterklaas spelen, en omdat de eerste 2 albums van Face Tomorrow, “For who you are” en “The closer you get”, nog maar mondjesmaat te krijgen zijn, terwijl de band in het voorjaar het 4e album uitbrengt, kunnen de eerste twee albums gratis worden gedownload. Vanaf vandaag kan je hun eerste 2 albums geheel gratis downloaden op:

www.reverbnation.com/facetomorrow

Het nieuwe 4e album zal in het voorjaar het licht zien. De exacte datum blijven wij jullie nog even verschuldigd, maar als je je aanmeld voor de mailinglist op hun site houden ze je zelf op de hoogte.

Face Tomorrow treedt in januari enkele keren op in Nederland en België als voorloper op de nieuwe release:

02-01-11 Melkweg, Amsterdam
15-01-11 JC Horizont, Meerhout
22-01-11 JC De Klinker, Aarschot
29-01-11 Club 9, Koersel

Deel: