Op vrijdag 15 en zaterdag 16 oktober zal in de Heineken Music Hall de derde editie van R&B Throwback plaatsvinden. De twee vorige edities waren uitverkocht, op het programma voor dit jaar staan de legendarische R&B en soul artiesten Joe, [[En Vogue]] (foto) en [[Keith Sweat]].

De eerste twee succesvolle edities van R&B Throwback waren een groot succes met optredens van o.a. [[Dru Hill]], [[Silk]], [[New Edition]] en [[Case]] worden de bezoekers ook dit jaar weer terug gebracht naar de zwoele funky jaren ’90. Met optredens van de toen razend populaire, maar tijdloze, artiesten Joe, En Vogue en Keith Sweat zet R&B Throwback weer een line-up neer in de Heineken Music Hall waar de ware R&B liefhebber geen nee tegen kan zeggen. Van zowel Joe als Keith Sweat verscheen dit jaar nog nieuw materiaal. Zo stond Joe op de eerste single van Keith Sweat’s nieuwe album “Ridin’ Solo” welke juni dit jaar uit kwam, en verscheen er eerder dit jaar een nieuwe single van Joe op het internet. En Vogue bracht in 2004 hun laatste album uit waarop een succesvolle reünie in 2008 plaatsvond. Een nieuw album van de groep wordt later dit jaar verwacht. Iedereen kan zich dus klaarmaken voor twee avonden vol tijdloze klassiekers en nieuw materiaal. De kaartverkoop is reeds gestart.

Deel: