Joe Sumner, Fiction Plane. (c) Stephen Hotsma, Maxazine[[Fiction Plane]], de band van [[Joe Sumner]], zoon van [[Sting]] zal eind september ons land aandoen. De bands was eerder dit jaar al in Nederland voor een korte tournee, en ook Maxazine had een interview met deze goede band. Van 22 tot en met 25 september zal de band door ons land toeren, en dat doen ze niet in de kleinste zaaltjes; o.a. de [[Effenaar]] in Eindhoven ontvangt de Engelse band op het podium.

Fiction Plane is een driekoppige rockband uit Engeland. De single ‘Two Sisters’ uit 1997 is [[3FM]] [[Megahit]] geweest en heeft op dat station ook veel airplay gekregen. Tevens heeft de single een top 10 notering gehaald in de Mega Top 50. Op 7 december 2008 gaven ze een uitverkocht concert in Paradiso, Amsterdam. Hier werden opnames gemaakt voor het op 23 maart 2009 verschenen live-album ‘Paradiso’. Met het derde album ‘Sparks’ is Fiction Plane het label ‘band van de zoon van Sting’ definitief ontgroeid.

Deel: