Afgelopen weken werd het al duidelijk: [[Beatstad]] Festival 2010 is een succes. Alle beschikbare kaarten vonden hun weg al over de toonbank. Maar de vraag naar Beatstad kaarten blijft en dus stelt de organisatie 5.000 extra kaarten beschikbaar! De verkoop van deze allerlaatste kaarten startte afgelopen zaterdag.

De organisatie van Beatstad Festival en de Gemeente Den Haag hebben afgelopen week om de tafel gezeten om de mogelijkheden om meer bezoekers te ontvangen, te bespreken. De indeling van het terrein wordt aangepast, zodat het [[Malieveld]] aan meer bezoekers plek kan bieden.

“In Den Haag leeft Beatstad, maar de algehele trend is dat men steeds later concert- en festivalkaarten koopt. Niet omdat men niet wil, maar omdat het evenement in beleving nog te ver weg is. In Den Haag en omstreken gonst het van mensen die hun kaartje nog ‘even’ moeten halen, maar dit uitstellen tot het laatste moment. Met deze extra kaarten hoeven we deze groep muziekliefhebbers niet teleur te stellen. ” Aldus Arwin Touw, organisator van het Beatstad Festival.

De van oorsprong Haagse zangeres [[Anouk]] zal het Beatstad Festival op 28 augustus afsluiten met een optreden van anderhalf uur. Naast Anouk zullen ook [[Waylon]], [[Caro Emerald]], [[Di-rect]] en [[ReBelle]] optreden. Arwin Touw, organisator van het Beatstad Festival.

Deel: