[[Robbie Williams]] zijn contract, welke hij tekende in 2001 voor 95 miljoen euro met zijn huidige platenmaatschappij [[RCA]] loopt binnenkort af, waardoor er een ware “biedoorlog” is ontstaan. Diverse andere platenmaatschappijen hebben 120 miljoen euro over om Robbie Williams een contract te laten tekenen. Eind dit jaar zal de Britse zanger een “Greatest Hits album” uitbrengen. Terwijl RCA hun ster wil houden, staat ook concurrent Sony te popelen om de zanger een contract te laten ondertekenen. Sony heeft het voordeel dat ze onlangs Chris Briggs een baan aan hebben geboden, en laat dat nou net de persoon zijn die Robbie’s carrière uit het slop heeft geholpen. “Hij is één van de meest belangrijke figuren in Robbie’s leven en zal zeker van invloed zijn op Robbie’s beslissing”, vertelt en bron aan [[The Sun]]. Ook Universal, de platenmaatschappij van [[Take That]], heeft grote interesse getoond in de zanger, maar hoe het ook loopt, grote kans dat Robbie volgend jaar geen honger hoeft te lijden…

Deel: