Met [[Bettie Serveert]], [[Intwine]], [[De Apokalyptischen Reiter]], [[Go Back to the Zoo]] en [[Shaking Godspeed]] is er een belangrijk deel aan de programmering toegevoegd maar er is meer. [[Tom Sligting]] en [[Thijs Kemperink]] zijn sprekende opkomende cabaret namen in ’t Verborgen Theater op [[Geuzenpop]]. Bovengenoemde bands en acts vullen de podia met de reeds eerdere bekendmakingen; [[PeterPan Speedrock]], [[Kontrust]], [[The Mad Trist]], [[Memphis Maniacs]], [[Woody & Paul]] en [[Dead Elvis & his One Man Grave]]. Op deze 6de editie spelen ruim 40 acts op de 2 festivaldagen op Het Rutbeek in Enschede dat dit jaar vroeg valt op 6 & 7 augustus.

Naast de inmiddels traditionele Geuzenpop camping, de festivalmarkt staat er wederom een sterk programma met regionale, nationale en internationale acts.

Alle bevestigde bands op Geuzenpop 2010: Bettie Serveert, Kontrust (O), PeterPan Speedrock, Intwine, Die Apokalyptischen Reiter (D), The Mad Trist, Go Back to the Zoo, Shaking Godspeed, Memphis Maniacs, Cords, The Paceshifters, Dead Elvis & his One Man Grave, Tom White & his Friends (HU), Orange Maplewood, Fingers On Fire, The Casings, Woody & Paul, Kings of Oblivion, Velvet Monk, A La Din, LT and the Winedrunk Patrolmen, Paper Tiger, VrouwEnZo, Liloe & the Rigs, Bert ter Brugge & Robert Pilage en Ap Daalmeijer, Black Sun Empire, The Longmen, Data Noir en Crime & Punishment, Tom Sligting, Thijs Kemperink, Chris v/d Ende en Christian Pielich, Vreemd Wild, De PoppenkastKrakers en Tante Bella. Dit jaar kunnen de festivalbezoekers ook genieten van diverse workshops, lezingen en de Exquizzit PubQuiz Show!

De festivalcamping is geopend van vrijdag 12:00uur t/m zondag 12:00uur. De poort van het festivalterrein gaat op vrijdag om 17:00uur open en op zaterdag om 12:00uur. Kaarten voor het festival zijn te koop via de website: www.geuzenpop.nl, via FreeRecord Shops , Van Leest vestigingen en via de locale voorverkoopadressen.

Deel: