De funketeers van [[Gotcha!]] Allstars hebben goed nieuws te vertellen. Nadat ze eind vorig jaar na jaren afwezigheid een reünie-tournee van tien concerten maakten zou het weer stil worden rond de band uit Haarlem. Toch was het touren te leuk om op te geven, dus hebben de mannen van Gotcha! Allstars besloten toch door te gaan! Stonden ze de afgelopen maanden al enkele keren op verschillende podia, nu kunnen we melden dat dit niet zal stoppen. Gotcha! Allstars staat bijvoorbeeld 19 juni op Kaaspop in Edam, en zal na de vakantie verder gaan met het opnemen van nieuwe nummers. De cd, die wordt opgenomen zal waarschijnlijk pas in 2011 het levenslicht zien, maar voor het eind van het jaar wordt nog een nieuwe single beloofd. Volgens de band gaan ze gewoon door tot na de AOW-gerechtigde leeftijd, wat die tegen die tijd dan ook zal zijn.

Deel: