Het [[benefietconcert]] waarbij diverse bekende artiesten zouden optreden voor [[Chili]] gaat niet door. Omdat de kaartverkoop tegenvalt wordt het concert, dat dinsdagavond in De [[Melkweg]] zou plaatsvinden, afgeblazen. Zangeres [[Anneke van Giersbergen]] was initiatiefnemer van het evenement om slachtoffers van de aardbeving in het land te helpen. Onder anderen [[Miss Montreal]], [[Freek de Jonge]] en [[Bertolf]] zouden optreden. “Ik vind het heel spijtig om jullie te moeten vertellen dat het geplande Concert For Chile niet doorgaat”, schrijft Van Giersbergen op haar website. “We hebben de afgelopen weken keihard gewerkt om dit te realiseren. De kaartverkoop kwam niet eens in de buurt bij wat je zou verwachten bij een line-up als deze”, schrijft de teleurgestelde zangeres. “Vandaag hebben we de handdoek in de ring moeten gooien. Ik vind het ontzettend jammer. Bedankt voor jullie begrip.” De zangeres laat weten dat de opbrengsten van haar eigen single nog steeds naar het getroffen land gaan.

Deel: