Kent u hem nog, [[Tarkan]], de populaire Turkse zanger die een grote hit had met ‘Simarik’? Deze Tarkan is gisteren aangehouden door de politie in Turkije, op verdenking van het bezit van drugs. De 37-jarige zanger is samen met een groep andere bekende Turken opgepakt, maar volgens getuigen is er nog geen proces verbaal opgemaakt door de politie. De politie trof in het landhuis van de artiest, in de buurt van Istanbul, een kleine hoeveelheid hasj aan. De Turkse politie voert regelmatig acties uit tegen drugsbezit, omdat het land grensgebied is tussen het Midden-Oosten, Azië en Europa. Drugssmokkel komt zeer vaak voor in deze regio. De in Duitsland geboren Tarkan was in de afgelopen tien jaar de meest populaire zanger van Turkije en heeft wereldwijd zo’n negentien miljoen albums verkocht. In 2008 was Tarkan nog in Nederland, voor een optreden in de [[Heineken Music Hall]]. ‘Simarik’, dat ‘verwend’ betekend, is in het Nederlands gecoverd voor [[Max]].

Deel: