Fans van dj [[Ferry Corsten]] kunnen over een maand voelen hoe het is om plaatjes te draaien. De Nederlandse dj heeft zijn naam verbonden aan de game ‘Pulse’, die draait om muziek en gevoel voor ritme. Corsten liep al langer rond met plannen voor een game. “Ik was al een tijdje bezig om muziek en games te combineren toen ik de ontwikkelaars tegenkwam,” aldus Ferry. Corsten nam de Amsterdamse ontwikkelaar Virtual Fairground in de armen voor zijn spelletje. De dj maakte zeven nieuwe nummers voor ‘Pulse’ en is blij met het eindresultaat. “Het geeft je het idee een dj te zijn. Ik kan niet wachten om ‘Pulse’ in de handen van spelers te zien.” Corsten moet nog een paar weken geduld hebben. ‘Pulse’ wordt eind maart officieel onthuld. De game kan gespeeld worden op de [[iPhone]] en [[iPod Touch]].

Deel: