[[René Shuman]] en [[Angel-Eye]] hebben elkaar op Valentijnsdag het jawoord gegeven. Het muzikale liefdesduo schoof elkaar op het eiland Kauai in Hawaï een trouwring om. Ze trouwden op precies dezelfde plek waar [[Elvis Presley]] in de film ‘[[Blue Hawaii]]’ in het huwelijk trad. Naast de liefdesbevestiging hadden de twee nog een andere vuurdoop. De 42-jarige zanger en de 35-jarige Angela Brouwers, zoals Angel-Eye eigenlijk heet, gaan verder onder de naam [[The Dream]]. Met de nieuwe naam slaan de geliefden ook een andere muzikale weg in. Naast de bekende rock-‘n-roll gaan ze ook hun eigen muziek spelen. Al jaren werken Shuman en Angel-Eye aan eigen composities en nu vindt het koppel de tijd rijp om die liedjes op de markt te brengen. “We leven onze eigen droom na en proberen die ook te verwezenlijken. Angel-Eye en ik zijn op een punt in het leven gekomen dat heel veel dingen op de juiste manier samenvallen,” aldus Schuman. Het stel leerde elkaar in 2000 kennen en vormt sinds 2003 een muzikaal duo. Het tweetal nam samen al onder meer de Elvis-cover ‘Don’t be cruel’ en ‘Magic ride’ op.

Deel: