Een platenmaatschappij uit de Verenigde Staten claimt dat ze een onbekende opname van [[John Lennon]] in de verkoop gaan gooien. De opname van de oud [[Beatles]]-zanger zouden zijn opgenomen op 19 augustus 1980, drie maanden voor Lennon’s overlijden, in de Hit Factory in New York, en zou 13 minuten duren. Op die dag waren Lennon en [[Yoko Ono]] bezig met de opnames van de ‘Double Fantasy’ en ‘Milk and Honey’ albums. De nummers die op de opnames ten gehore worden gebracht zijn covers van ‘Mystery Train, ‘Stay’ en ‘Dream Lover’. Ook zou de opname gesproken woorden van Lennon en enkele grapjes bevatten. De platenmaatschappij zou de opnames namens een onbekende aanbieden, aangezien de rechten naar alle waarschijnlijkheid nog bij Yoko Ono zouden liggen. De opnames worden verkocht via www.lennontapes.com.

Deel: