[[Beyoncé]] heeft aangekondigd in 2010 een tijdje niets te gaan doen. Geen concerten, geen TV-optredens, geen opnamesessies, niets. De zangeres is sinds ze bij [[Destiny’s Child]] begon structureel bezig geweest, zonder langer dan twee weken vrij. Dat moet veranderen vindt ze, dus gaat ze er een jaartje tussenuit. De zangeres wil niet alleen maar met haar man [[Jay-Z]] in New York, waar ze samen wonen, rondhangen: “Normaal gesproken weet ik altijd precies wat ik ga doen in een jaar. En staat alles gepland. Maar voor de eerste keer in mijn leven, buiten een paar afspraken en award shows om heb ik mezelf beloofd even wat rust te nemen in 2010. Ik ga er een tijdje tussenuit, hopelijk een paar maanden. Ik ga niets plannen. Daarbij zal ik waarschijnlijk wat tekenlessen nemen, wat museums bekijken, plus een aantal shows in Broadway. Het lijkt me ook geweldig om te reizen, misschien naar Egypte. Zonder iemand, zonder beveiliging. Ik wil mezelf richten op de dingen die ik zelf altijd al heb willen doen.”

Deel: