Binnen één dag was het [[Eurosonic]] festival in de Groningse binnenstad al direct uitverkocht. Zaterdag ging de voorverkoop van het festival in januari van start, en de run op kaartjes was groter dan ooit, met meer dan 250 opvallende en nieuwe Europese artiesten verdeelt over twee dagen. Ook met [[Noorderslag]] gaat het goed. Het festival in de [[Oosterpoort]] dat een dag later (16 januari) is, is al in de voorverkoop binnen één dag uitverkocht. Op Noorderslag staan artiesten als [[Waylon]], [[Laura Jansen]], de pas bij [[Pias]] getekende Maastrichtse band [[The Mad Trist]], [[Rigby]] en [[Valerius]]. Ook het speciale gelegenheidsproject van [[Typhoon]] & the [[New Cool Collective]], waarvan afgelopen maand een exclusief interview op Maxazine.nl te lezen was, is anderhalve week geleden toch nog geboekt. Voor de European Border Breakers Awards en voor de business conferentie zijn volgens de organisatie van het festival nog wel enkele kaarten beschikbaar.

Deel: