Zangeres [[Janet Jackson]] weigert nog steeds om naar ‘[[This Is It]]’ te bekijken. De zus van The King Of Pop is nog steeds gebroken van verdriet, en wil de documentaire die van haar overleden broer Michael is gemaakt niet zien! Janet Jackson zegt dat zij ‘This Is It’ misschien wel nooit wil zien, het zou te pijnlijk voor haar zijn om de documentaire te bekijken. De film, waarin we The King Of Pop zien repeteren voor zijn grote reeks van concerten die hij deze zomer in Londen zou geven – is een enorm succes bij fans. Leden van de Jackson familie, waaronder vader Joe – broers Jermaine, Tito, Jackie & Marlon kwamen allen naar de première van ‘This Is It’ in Los Angeles vorige maand. Maar Janet was nergens te bekennen, zij weigert de film te bekijken. Ze geeft toe dat zelfs het lopen langs de promotie posters voor de film die overal door de stad heen hangen teveel voor haar is. In een interview met ABC News vertelt Janet: “Ik heb de film niet gezien. Ik wil het niet zien, niet op dit moment. En ik weet niet of ik hem ooit wel wil zien. Het is nog te vroeg, te hard, als ik posters in de stad zie hangen, reclames of de trailer zie op televisie breekt mijn hart.”

Deel: