Problemen voor de jongens van [[Aerosmith]]. Volgens [[Joe Perry]] heeft frontman [[Steven Tyler]] de band via internet laten weten uit de rockband te stappen. Geruchten dat de band uit elkaar zou vallen waren er al maanden, maar nu lijkt de bom dan toch te barsten. Perry vertelde in een interview op [[CNN]] dat de band in het ongewisse is over het voortbestaan, aangezien Tyler zijn telefoon niet opneemt of terugbelt. Of het een definitieve split is voor de band, of een tijdelijke is nog niet duidelijk, volgens Perry. Nadat Tyler in augustus van het podium af viel en zijn schouder brak, heeft de band niet meer opgetreden, en werd zelfs even dood gewaand. Of de band, die al 40 jaar samen is, bij een definitief vertrek van Tyler op zoek gaat naar een nieuwe zanger is nog de vraag, aangezien de band als geen ander op elkaar is ingespeeld, hoewel Perry graag zou doorgaan met de rockband, desnoods met een andere zanger.

Deel: