De Engelse [[X-factor]] ster [[Leona Lewis]] leert in korte tijd de nadelen van haar sterrendom kennen. Nadat de 24-jarige vorige week al pijnlijk in het nieuws kwam, moest ze afgelopen maandag een politieburo invluchten, omdat ze werd achtervolgd door hordes fotografen. Lewis raakte in paniek, toen tientallen fotografen haar gezicht wilden fotograferen. De zangeres loopt sinds een week met een blauw oog rond, nadat ze bij een signeersessie door een afgewezen X-factor deelnemer in het gezicht was geslagen. Ook zag ze een nieuw nummer aan haar neus voorbij gaan, nadat [[Simon Cowell]] een nummer, geschreven door [[Backstreet Boys]]-zanger [[AJ McLean]], afgekeurd voor het nieuwe Backstreet Boys-album, niet meer aan Lewis, maar aan [[Westlife]] aanbood. Hopelijk kunnen we na een rustigere periode wel weer nieuw materiaal verwachten van de zangeres van ‘Bleeding Love’.

Deel: