De Britse post, Royal Mail, brengt volgend jaar 10 postzegels uit met beroemde albumhoezen van Britse bands. [[Pink Floyd]]’s ‘The Division Bell’, [[Primal Scream]]’s ‘Screamadelica’, ‘Power, Corruption & Lies’ van [[New Order]], ‘[[Led Zeppelin]] IV’ van de gelijknamige band, ‘Parklife’ van [[Blur]], ‘Let It Bleed’ van [[The Rolling Stones]], [[Coldplay]]’s ‘A Rush Of Blood To The Head’, ‘The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars’ van [[David Bowie]], [[Mike Oldfield]]’s ‘[[Tubular Bells]]’ en ‘London Calling’ van [[The Clash]] zijn vanaf volgend jaar te vinden op de brieven en ansichtkaarten. De set van tien, zal vanaf 7 januari 2010 te koop zijn. De Royal Mail heeft de keuze op deze albumhoezen laten vallen, aangezien verschillende andere hoezen te donker zouden zijn geweest om op een postzegel te gebruiken.

Deel: