Ook zangeres [[Do]] lijkt ook het slachtoffer te worden van het faillissement van [[The Entertainment Group]], het evenementenburo van [[Marco Borsato]] dat de afgelopen maand in de problemen kwam. De 28-jarige Valkenswaardse heeft daarnaast nog een schuld van 7000 euro bij haar creditcardmaatschappij. De deurwaarder heeft beslag laten leggen op het huis van de zangeres. Dominique van Hulst, zoals de zangeres officiƫel heet is getrouwd met Marc Rijpma, die werkzaam was bij The Entertainment Group en nu zonder werk zit. Volgens mede-eigenaar [[Unico Glorie]] van The Entertainment Group was zanger [[Marco Borsato]], ondanks eerdere berichten, weldegelijk op de hoogte van de financiƫle problemen van het bedrijf. Dat Borsato een dag na het faillisement verklaarde stomverbaasd te zijn, is volgens Glorie een leugen, aangezien het al maanden slecht ging met de Group, en dat Borsato als aandeelhouder op de hoogte werd gehouden van de crisis. De tranen van Borsato zijn volgens de oud [[Veronica]]-producer dan ook slechts krokodillentranen. Die tranen zouden wel weer overeen komen met het beeld van de zanger, die al eerder liet blijken dat hij over lijken kan gaan. Bij de 50e verjaardag van ontdekker [[Henny Huisman]] liet Borsato als enige oud-[[Soundmixshow]]-winnaar niets van zich horen.

Update: De rechter heeft het beslag op Do’s huis laten opheffen. Volgens de rechter gaat het om een ongelukkige vergissing. Do en haar man kunnen dus weer gewoon terug naar huis.

Deel: