Vanaf 19 oktober 2009 is het ”Best Of” album van [[Brainpower]] ‘Mijn Manier’ overal verkrijgbaar. Hierop staan alle hits, de on-hits en een DVD met alle clips en heel veel extra materiaal. Met zijn ”Best Of”album, ‘Mijn Manier’, gaat de MC langs 30 theaters in Nederland en België om ongekunsteld zijn eigen ding te doen. Alles zal ten gehore gebracht worden: van de bekende hits tot gevoelige klassiekers en zelfs een voorproefje van nieuw Engelstalig werk.

Brainpower behoeft eigenlijk geen introductie, hij is al 10 jaar een gevestigde naam in de Nederlandse hiphopscène. Met ontelbare awards (oa 4x [[TMF]] Awards, [[MTV]] Award Europe, Edison, MOBO), samenwerking met nationale (oa [[Doe Maar]], [[]Frank Boeijen]], [[Blof]], [[Freek De Jonge]]) en internationale grootheden (oa [[Nas]], [[D12]], [[Kool Keith]]) en drie gouden platen is Brainpower niet alleen de bestverkochte Nederlandstalige solo rapper aller tijden maar veel belangrijker één van de beste rappers in de Vaderlandse geschiedenis.

Met ongekende gedrevenheid, een gezonde dosis zelfspot en ziekelijk perfectionisme bewandelt Brainpower sinds jaar en dag de dunne lijn tussen harde Hip Hop en gevoelige, persoonlijke teksten, tussen diepe lyrics en catchy refreintjes. Herkenbare emoties zijn een vast gegeven in zijn oeuvre.

Deel: