Kinderparkpop is de kindereditie van het grote [[Parkpop]]. Het kinderfestival is met 10.000 kinderen en hun ouders in twee jaar tijd uitgegroeid tot het grootste kinderfestival van Nederland.

De programmering van Kinderparkpop is dit jaar nog uitgebreider dan voorgaande edities. Op het succesvolle muziekfestijn zullen onder andere de volgende artiesten optreden: [[Gebroeders Ko]], [[Whatever]] ([[X-factor]]), [[Djumbo]], [[Kus]], Lisa Amy & Shelley, HIT, [[Wipneus en Pim]] en [[Yes-R]]. De presentatie van het hoofdpodium is in handen van Clown Bassie.

Naast het hoofdpodium zal er een grote theatertent aanwezig zijn met een zeer gevarieerd programma. Zo zijn er theatervoorstellingen, dansdemonstraties en wordt jongtalent een podium geboden om te schitteren tijdens de 3e editie van Kinderparkpop. Het volledige programma in de theatertent is inmiddels bekend:

Zirkus Zirkus, Djuli, RReADY, Sjon & Sjeffrie Kinder Showww, The Movement, Coole Kidz DJ, Theateroptreden Apollo Kids, Theateroptreden Roodkapje met Maud, Theateroptreden Hans & Grietje met Linda Wagenmakers als Snoepheks. De presentatie van de theatertent is in handen van Luuk Wessels. Tevens worden er diverse kinderactiviteiten op het terrein georganiseerd.

In tegenstelling tot voorgaande jaren zal dit jaar Kinderparkpop op zaterdag 5 september 2009 plaatsvinden.

Deel: