Het nieuwe album van DJ [[Tiësto]], ‘Kaleidoscope’ zal op 5 oktober uitkomen en is het vierde studioalbum van Tiësto. Met dit album wordt verwacht dat de status van ’s werelds grootste DJ vergroot zal gaan worden. De eerste single ‘I Will Be Here’ is nu uit en de videoclip heeft via MySpace een exclusieve wereldpremière gemaakt. De single was een samenwerking met het Australische Sneaky Sound System. Het nummer klinkt groots en echt als een feestnummer met house-diva vocalen.

Met verrassende samenwerkingen met Jónsi van [[Sigur Rós]], Kele Okereke van [[Bloc Party]], [[Nelly Furtado]], [[Calvin Harris]], Tegan & Sara, Emily Haines van [[Metric]], Sneaky Sound System en veel meer! Dit keer doet hij het op zijn nieuwe eigen label Musical Freedom. De release van het album ‘Kaleidoscope’ zal worden ondersteund door een wereldtour in 2009 – 2010. De Kaleidoscope Live Experience is verdeeld over 175 data en gaat over 5 continenten.

De carrière van Tiësto kent vele hoogtepunten, van een [[GRAMMY]] nominatie voor zijn laatste album ‘Elements of Life’ tot het afsluiten van de [[Coachella]] en Bonnaroo festivals. Vorige week vrijdag vond het concert plaats van Tiësto in een uitverkochte Victoria Park in Londen voor een publiek van 25.000 man. Dit bewees weer eens dat hij live onovertroffen is.

Deel: