[[Within Temptation]] viert nog altijd een sabbatical na een aantal onstuimige jaren. Maar fans hoeven toch niet helemaal zonder Within Temptation door het leven te gaan. Dit najaar brengt de groep een akoestische live-cd uit, met opnames uit de theatertoer van november 2008. ‘An Acoustic Night at the Theatre’ verschijnt op 2 november.

“De akoestische set werd zo goed ontvangen, dat we nu hebben besloten om deze officieel uit te brengen!”, aldus de band. “Hierop staan akoestische live tracks die zijn opgenomen tijdens onze uitverkochte theatertour in november 2008. Dit waren bijzondere concerten, waarin we o.a. akoestische bewerkingen speelden van onze nummers. De show werd aangekleed met filmische projecties die de intieme sfeer van het theater benadrukte.” In april 2010 duikt Within Temptation overigens opnieuw de theaters in voor een akoestische set, met mogelijk enkele nieuwe nummers.

Deel: