[[Anouk]] blijft vernieuwen. Nu is echter niet haar muziek, maar haar begeleidingsband aan de beurt. De Haagse rockster heeft een deel haar vaste begeleidingsband ververst. In 2001 ververste de Haagse haar band al eens. De reden was toen een conflict over ”nevenactiviteiten” van een van de muzikanten. Ook in 2007 al ontsloeg ze plots haar complete band door nieuwe muzikanten na ‘muzikale meningsverschillen, en inmiddels heeft de zangeres ook de nieuwe gitaristen [[Angelo de Rijke]] ([[King Jack]]) en [[Memru Renjaan]] en basgitarist [[Boaz Kroon]] ontslagen. Na haar concert in het Amsterdamse Westerpark kwam de zangeres van o.a. ‘Nobody’s Wife’, met het nieuws naar de muzikanten.

Volgens de platenmaatschappij is dat echter in goed onderling overleg gegaan. De muzikanten worden vervangen door [[Leendert Haaksma]] en [[Martijn van Agt]], die allebei al eerder in de band van Anouk en een nieuwe bassist [[Glenn Gaddum]] (ex-[[Postman]]).

De CD “For Bitter or Worse”, die op 18 september zal uitkomen is opgenomen met studiomuzikanten en niet met de vaste liveband.

Deel: