AC/DC mag zo ongeveer wel tot de groten der aarde (of in hun geval: Hell) genoemd worden. De band, die meer ledenwisselingen kende dan welke band ook, heeft haar leden dan ook van alle windstreken moeten halen. Terwijl Brian Johnson en Cliff Williams in de Verenigde Staten wonen en Phil Rudd in Nieuw Zeeland, zijn oprichter Malcolm Young en zijn broer Angus terug gekeerd naar Europa, waar beiden halverwege de jaren 50 zijn geboren. Malcolm terug naar het Verenigd Koninkrijk, en Angus heeft een mooi kasteeltje in Aalten, al waar hij samenwoont met een van de exen van Bennie Jolink,(inderdaad, die van Normaal).

Voor Angus dus zo ongeveer een thuisconcert, en dat was te zien. De show in Ahoy opende met een korte tekenfilm, waarin gitarist Angus Young een stoomtrein opstookt, die vervolgens door rockchicks tot stilstand gebracht wordt, om met vuurwerk, licht en donderslagen “Rock

Deel: