Na het grote succes van vorig jaar deed K3 dit jaar weer mee met Record Store Day. Op deze internationale (feest)dag organiseerden platenwinkels en -labels diverse activiteiten om de branche extra onder de aandacht te brengen. Dit jaar werd Record Store Day gevierd op zaterdag 22 april en ter gelegenheid hiervan kwam K3 met twee gekleurde vinylplaten met daarop ‘De grootste hits uit 25 jaar K3’. De blauwe en roze vinyls waren alleen op Record Store Day te verkrijgen.

Vorig jaar hebben Hanne, Marthe en Julia voor het eerst deelgenomen aan Record Store Day. In de Waterput te Bergen op Zoom signeerden ze de limited edition en gekleurde versie van hun allereerste album ‘Waterval’. Dit jaar kwamen Hanne, Marthe en Julia opnieuw met iets heel bijzonders.

25 Jaar

In 2023 bestaat K3 namelijk 25 jaar en om dat te vieren zijn de grootste hits uit 25 jaar K3 verzameld op twee uniek gekleurde vinyls. Volume 1 is blauw en Volume 2 is roze. Deze gekleurde versies waren alleen op 22 april, tijdens Record Store Day en in gelimiteerde oplage, bij de deelnemende platenzaken verkrijgbaar.


“We hebben goede herinneringen aan Record Store Day”, zegt Hanne. “Dit jaar is er geen signeersessie maar in dit jubileumjaar wilden we toch iets extra doen. Vandaar de twee bijzondere lp’s.” Ook Marthe was enthousiast: “Met K3 hebben we nu al verschillende gekleurde vinyls uitgebracht. Dat is toch fantastisch om je in verzameling te hebben!’ Julia hoopt dat het net zo’n succes gaat worden. ‘We hopen met deze releases écht iets unieks te bieden aan de fans.’

Deel: