De nieuwe EP van de Canadese zanger en songwriter Ali Gatie, ‘The Idea Of Her’, is afgelopen week uitgekomen. Ali scoorde eerder wereldwijd een hit met ‘It’s You’ met meer dan 13 miljoen streams. Het is een nummer over de angst en pijn van liefdesverdriet. Dit onderwerp komt ook terug in de nieuwe 10 nummers van zijn nieuwe EP.

Op ‘The Idea Of Her’ staan samenwerkingen met Tate McRae, Marshmello & Ty Dolla $ign. Met die laatste twee artiesten maakte Ali het nummer ‘Do You Believe’ waar ook een videoclip van is verschenen. Bekijk de video hieronder.

Over Ali Gatie

De muziek van Ali Gatie is intiem en persoonlijk. De pop-meets-R&B artiest uit Toronto, Canada groeit op met muziek van artiesten als Ed Sheeran en Frank Ocean – muzikanten waar hij vandaag de dag nog steeds zijn inspiratie uithaalt. Vanaf zijn achttiende maakt hij al muziek en weet hij op eigen kracht een trouwe fanbase op te bouwen met het nummer ‘Moonlight’. De track kreeg meer dan 13 miljoen streams

De singer-songwriter neemt je mee in wat hij echt voelt. Alsof hij je voorleest uit zijn dagboek. Met hits als ‘It’s You’ deelt hij zijn diepste gevoelens met zijn luisteraars en dit resulteert in een trouwe fanbase die The LisNers wordt genoemd. ‘Can’t Let You Go’ is zijn nieuwste en tevens eerste track van zijn EP ‘The Idea Of Her’.

Deel: