Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Edward Sharpe and the Magnetic Zeros!

Concerttip dinsdag 23 augustus: Edward Sharpe and the Magnetic Zeros naar Woodstock69

“Ah home, let me go home. Home is wherever I’m with you”. Na de uitverkochte shows van o.a. Fat Freddy’s Drop, Xavier Rudd & The United Nations en The Cat Empire zal Patronaat ook aankomende zomer weer een aantal unieke evenementen presenteren op het Bloemendaalse strand in samenwerking met Woodstock69. Op 23 augustus presenteert Patronaat het aanstekelijke Edward Sharpe and the Magnetic Zeros!

Hun vintage folky sound is de perfecte soundtrack voor een roadtrip naar een zonnige plek. De 10-koppige band werd bekend door hun hit ’Home’ (2010) die werd bekroond met een platinum award. Daarbij speelden ze op festivals als Pukkelpop, Lowlands en Coachella. En bewijzen ze zich op het podium als één van de leukste live bands. Een optreden van de band wordt gedaan zonder set lists en hun nummers worden zo nu en dan uitgebreid met improvisaties van alle bandleden waarbij zanger Alex Ebert nog wel eens in het publiek wil duiken.

Meer info en tickets vind je hier

Deel: