Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bruce Dickinson @ 013.

Concerttip dinsdag 28 mei: Bruce Dickinson @ 013

Zanger, piloot, presentator, bierbrouwer, auteur, marketing director… Is er iets wat Bruce Dickinson niet kan? De excentrieke leadzanger van heavymetalband Iron Maiden heeft sinds maart van dit jaar een nieuw album uit, getiteld ‘The Mandrake Project’. Verwacht vanavond tracks uit zijn oeuvre, het Iron Maiden tijdperk en ongetwijfeld nummers van zijn nieuwe album.

Deel: