Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Boyz II Men @ AFAS Live.

Concerttip dinsdag 16 april: Boyz II Men @ AFAS Live

Met meer dan 60 miljoen verkochte platen is Boyz II Men zonder twijfel de succesvolste R&B-act ooit. Boyz II Men begon als een kwintet en slankte al snel af tot de huidige driemansband, bestaande uit Nathan Morris, Wanya Morris en Shawn Stockman. Na het eerste succesvolle deel van hun carrière besloten ze in 2007 een album met covers van bekende Motown-nummers te maken.

Het succes van die plaat en de bijbehorende tournee verraste de muziekwereld en niet in het minst; de groep zelf. Even later volgde verschillende albums als ‘Love’ (2009), ‘Twenty’ (2011), ‘Collide’ (2014) en ‘Under The Streetlight’ (2017), een eerbetoon aan het tijdperk van Doo-Wop. Boyz II Men blijft hun grenzen verleggen met de recent uitgebrachte single ‘Baby Back Ribs Jingle’, wat aantoont dat ze hun kenmerkende R&B-geluid moderniseren.

Deel: