Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mr Big @ Muziekgieterij.

Concerttip zondag 14 april: Mr Big @ Muziekgieterij

Met meer dan een kwart eeuw aan muzikale reizen en enkele veranderingen in de bezetting, blijft de Amerikaanse band Mr Big alive ’n kicking en staan ze klaar om het publiek te verbazen met hun tijdloze hits.

Mr Big werd opgericht in 1988 en groeide al snel uit tot een wereldberoemde band. De band bestond oorspronkelijk uit vier getalenteerde muzikanten: Eric Martin (zang), Paul Gilbert (gitaar), Billy Sheehan (bas) en Pat Torpey (drums). Hun kenmerkende geluid combineert virtuoos gitaarspel, krachtige vocalen en meeslepende songwriting. Het album ‘Lean into It’ uit 1991 katapulteerde hen naar internationale roem, dankzij hits als ‘To Be With You’ en ‘Wild World’. Sindsdien hebben ze talloze albums uitgebracht en zijn ze een onbetwiste grootheid in de rockscene. De band tourde uitgebreid en kreeg een grote schare fans over de hele wereld, vooral vanwege hun energieke liveoptredens.

Deel: