Met de release van de nieuwe single ‘Fly Like Me’ en het langverwachte album ‘New Gold’, opent zich voor Chef’Special een nieuw hoofdstuk. Daarbij hoort ook een grootse nieuwe show in AFAS Live bij.

“Het album waar we het afgelopen jaar met zoveel liefde aan hebben gewerkt, willen we groots met onze fans delen”, aldus de band. “Een gloednieuw album verdient ook een gloednieuwe show. Die geven we op donderdag 10 oktober in AFAS Live!”, aldus Chef’Special.

Chef’Special speelde meermaals op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA. Over het geven van live shows zegt zanger Joshua Nolet verder:

“In het verleden benaderden we onze optredens als ‘even ontsnappen aan de werkelijkheid’. Nu beseffen we dat het juist andersom is. Een live-optreden is thuiskomen bij jezelf en de mensen om je heen. Iedereen heeft behoefte aan – en groeit door – de energie van andere mensen, iedereen verlangt naar die ‘human connection’. Die connectie is wat Chef’Special drijft en die ons nu al doet uitkijken naar de AFAS Live-show.”

Chef’Special vierde vorig jaar het vijftienjarig bestaan in een uitverkochte Ziggo Dome. De band scoorden hits met liedjes als ‘In Your Arms’, ‘Amigo’, ‘Nicotine’ en ‘Afraid Of The Dark. In een uitpuilende tent van Paaspop primeurde de Haarlemse band de derde single van het album, het opzwepende ‘Fly Like Me’. ‘Fly Like Me’ is de finale opmaat naar het langverwachte ‘New Gold’, een album waarop de gretigheid en de ambitie uit de begindagen van Chef’Special worden gekoppeld aan de levenservaring die het ruim 15-jarige artiestenbestaan met zich mee heeft gebracht. Het langverwachte nieuwe Chef’Special-album ‘New Gold’ verschijnt aanstaande vrijdag, en bevat ook de hits ‘Miracles’ en ‘Speed Of Light’.

Komend weekend start de band aan een uitverkochte clubtour door heel Nederland en België. Chef’Special geeft op donderdag 10 oktober 2024 een concert in AFAS Live, Amsterdam.

CHEF’SPECIAL 2024 tour:

13 april 2024 Doornroosje Nijmegen
19 april 2024 Oosterpoort/SPOT Groningen
21 april 2024 Paradiso Amsterdam
25 april 2024 Paard Den Haag
26 april 2024 Effenaar Eindhoven
2 mei 2024 TivoliVredenburg Utrecht
3 mei 2024 Trix Antwerpen (BE)
17 mei 2024 Muziekgieterij Maastricht
18 mei 2024 013 Tilburg

Deel: