Wat hebben Justin Bieber, White Stripes, Tove Lo, Bon Jovi, Hozier, Lady Gaga en Macklemore allemaal met elkaar gemeen? Hun nummers zijn op bijzondere wijze gecoverd door Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox. En dat doen ze al bijna tien jaar met verpletterend succes.

Postmodern Jukebox gaat op wereldtournee om een dubbele mijlpaal te vieren dit jaar: hun 10-jarig bestaan en ook hun 1.000e show. Met als slagzin ’today’s hits yesterday’ wordt dit gegarandeerd een onvergetelijk verjaardagsfeest. ‘The 10 Tour’ belooft een duizelingwekkende, inspirerende ontdekkingstocht doorheen het PMJ-universum. De show brengt een ode aan de beste muziekgenres van de 20ste eeuw zoals swing, doowop, jazz uit de jaren ’20, mowtown die ze op unieke wijze blenden met de meest herkenbare hits van nu. Het perfecte huwelijk van vintage en modern. Tot leven gebracht door enkele van ’s werelds beste zangers, dansers en instrumentalisten. Een clash tussen ‘The Great Gatsby’, ‘Sinatra at the Sands’ en ‘Back! …To The Future’ zeg maar. Kortom, een muziekfeest der herkenning in een retrojasje!

De muzikale tijdmachine houdt volgend jaar halt in België, om samen met het publiek terug te reizen naar vervlogen muzikale tijden. Haal je mooiste vintagekledij uit de kast en vier mee met Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox tijdens The 10 Tour op zaterdag 18 mei in La Madeleine in Brussel.

Deel: