Sziget Festival maakt bekend dat de Nederlandse band Goldband komende zomer naar Boedapest komt. De Haagse popsensatie staat voor het eerst op het Hongaarse festival. Eerder kondigde de organisatie al aan dat onder meer Fred again.., Martin Garrix, Sam Smith, Stormzy, Big Thief en Louis Tomlinson in 2024 afreizen naar het zesdaagse festival. Sziget vindt deze zomer van 7 tot en met 12 augustus plaats op het Óbuda-eiland in Boedapest.

Sziget stond al op de ‘dromenlijst’ van de Haagse sensatie Goldband en kan komende zomer afgevinkt worden. De stukadoors van Goldband braken tijdens de corona periode door met hun catchy popsongs en stevige elektronische beats en staan inmiddels bekend om hun legendarische live-shows. Goldband over de aangekondigde show op The Island Of Freedom: “Gatver, dromen komen dus toch uit.”

Goldband staat donderdag 8 augustus op het festival. Jaarlijks reizen bezoekers vanuit heel de wereld richting The Island Of Freedom, waaronder ook veel Nederlandse en Belgische festivalgangers. Naast Goldband staan dit jaar vanuit de Benelux ook Martin Garrix, Joost, Pip Blom, ANOTR en Warhaus op een van de tientallen podia van het Hongaarse festival. Later worden er nog meer artiesten toegevoegd.

Sziget vindt plaats van 7 tot en met 12 augustus 2024. Full Festival Passes en 3-Day Passes zijn te te koop via www.szigetfestival.com. Er zijn voor het eerst speciale Under 21 tickets: festivalgangers van 21 jaar en jonger betalen €229 voor een Full Festival Pass. Ook dit jaar reist de Sziget Express naar Boedapest. Deze speciale festivaltrein reist direct van Nederland naar Boedapest. De kaartverkoop voor de groenste reisoptie gaat hard. Meer info over de Sziget Express is op de website van het festival te vinden.

Deel: