Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Davina Michelle @ AFAS Live.

Concerttip donderdag 7 december: Davina Michelle @ AFAS Live

In 2017 plaatste Davina Michelle een cover van P!NK’s nummer ‘What About Us’ op haar Youtube-kanaal. De onverwachte, positieve reactie van het internationaal popicoon P!NK, zorgde ervoor dat de zangeres in korte tijd bekend werd in zowel Nederland als Amerika. Sindsdien is haar carrière in een stroomversnelling terechtgekomen en scoort ze in korte tijd hits met ‘Duurt Te Lang’, ‘Skyward’, ‘Hoe Het Danst’ (met Marco Borsato en Armin van Buuren) en ‘Better Now’. Daarnaast opende ze in 2019 het concert van P!NK op het Malieveld, waar ze voor 50.000 mensen een optreden gaf en stond ze op diverse festivals, waaronder Pinkpop.

Davina mag zichzelf ondertussen meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40 noemen. Naast deze onderscheiding, ontving ze ook nog awards voor Hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000, Talent van het Jaar, Hit van het Jaar, Muziekmoment van het Jaar en een Edison Award voor Beste Nieuwkomer.

Deel: