Liefhebbers van happy hardcore opgelet! Wie zin heeft in een nachtje ouderwets raven zal in november op zijn wenken worden bediend. In de Melkweg in Amsterdam zal namelijk voor het eerst het nieuwe dancefeest ‘Everybody Happy!’ plaatsvinden.

Het is het feest dat de mensen laat terugkeren óf kennis laat maken met de happy hardcore van toen en nu. Niet alleen belooft de organisatie de bezoekers een “dikke smile op hun smoel” te toveren en ze te trakteren op een feest vol hits uit de hoogtijdagen van Happy Hardcore, Oldschool en Gabber, maar ze hebben ook een aantal verrassingen in petto.

Met een line-up om je vingers bij af te likken zullen de Party Animals, Flamman & Abraxas, Mojo Fyre, Dr. Rude en de Hakkende Manne het publiek laten stuiteren tot in de kleine uurtjes. Tijdens ‘Everybody Happy!’ zullen de Party Animals ook hun vinyl ‘Greatest Hits’ album presenteren. Daarnaast zullen opkomende acts zoals Mojo Fyre hun opwachting maken en zal het publiek getuige zijn van het debuut van de Hakkende Manne. De Hakkende Manne is een knipoog naar Hakkuhbar en de Raggende Manne.

Deze eerste editie van ‘Everybody Happy!’ zal op zaterdag 18 november 2023 gehouden worden in de Melkweg in Amsterdam. De ideale avond voor alle mensen die zin hebben in een vet feestje met een grote glimlach.

Deel: