Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Frouk­je @ Hedon.

Concerttip woensdag 31 mei: Frouk­je @ Hedon

Frouk­je is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar sin­gle ​‘Grot­er dan Ik’ in een klap pro­fileert als een van de nieuwe beloften van de Ned­er­landse alter­natieve pop. De sin­gle biedt haar dans­bare en zelfgeschreven per­spec­tief op de huidi­ge kli­maat­cri­sis (“Hap­py new year / de wereld staat in de fik / en ik zou het willen blussen, maar het vuur is grot­er dan ik”), gaat viraal op inter­net. Ook treedt ze op uitn­odig­ing van Wende Sni­jders op in Car­ré bij Wende’s Kaleidoscoop.

Deel: