Conor Maynard is een Britse singer-songwriter die bekend staat om zijn pophits en soulvolle stem. Hij heeft meerdere indrukwekkende samenwerkingen op zijn naam staan zoals met Ty Dolla $ign, Snoop Dogg, Rita Ora en ook met Kriss Kross Amsterdam.

Met tophits als ‘Whenever’, ‘Early In The Morning’ en ‘Turn Around’ heeft hij de harten van miljoenen fans over de hele wereld veroverd. Deze zomer bezorgt Conor Maynard bij Live At Amsterdamse Bos een avond vol muziek, energie en entertainment. Er komen veel hits voorbij, waaronder zijn vroege hits tot zijn nieuwste releases. Met de muziek van Conor zingt iedereen mee en wordt er gedanst in de gangpaden.

Op zondag 27 augustus betreedt Conor Maynard het podium bij Live At Amsterdamse Bos! Zijn succesvolle wereldtournee ‘Continued World Tour’ krijgt dit jaar een Part 2 in Azië, Australië en ook in Europa. De ultieme kans om Conor Maynard live te zien optreden!

Deel: