Colombia blijft maar doorgaan met de productie van energieke, zomerse reggaeton. Dit keer is het de in Medellín geboren singer-songwriter Feid, die samen met dancehallgrootheid Sean Paul het nummer ‘Niña Bonita’ (wat ‘mooi meisje’ betekent) uitbrengt. In het liedje zingt het duo over hoe een verstokte vrijgezel zich heeft voorgenomen niet verliefd te worden, maar toch schoorvoetend voor de charmes van een dame valt.

Salomón Villada Hoyos, zoals Feid feitelijk heet, maakt zijn muzikale opmars in de wereld van de reggaeton en doet dat niet geheel onverdienstelijk. Hij gooit hogen met nummers als ‘Feliz Cumpleaños Ferxxo’, ‘Hey Mor’ en ‘LA INOCENTE’. Met inmiddels ruim zestien miljard streams, maandelijks tientallen miljoenen beluisteringen op Spotify en diverse spraakmakende samenwerking op zijn naam (J Balvin, Karol G), heeft hij een zonnige toekomst voor zich liggen. Die leidt dit jaar langs concertzalen in Noord-Amerika en Spanje en heeft hem inmiddels ook al op de cover van Billboard Magazine gekregen.

Deel: