Met een carrièreverkoop van meer dan 175 miljoen platen en hun langdurige lidmaatschap van de Rock and Roll Hall of Fame, hebben Frankie Valli en de Four Seasons vele fans geïnspireerd en de muziekwereld al meer dan zestig jaar verlicht. Voor de allereerste keer presenteert Madfish/Snapper Music het volledige werk van een van Amerika’s grootste muzikale exponenten. Een groep die zong over de alledaagse tragedies en overwinningen die ze deelden met hun publiek. Een groep van het volk, voor het volk.

Rhythm and blues was amper zwanger van rock ‘n’ roll toen een jongen uit Jersey, genaamd Francesco Stephen Castelluccio (ook bekend als Frankie Valli), zijn eerste tienerstappen in de muziek zette. ‘Working Our Way Back to You’ beschrijft elke stap die hij zette door een carrière van 195 singles en 31 studioalbums verdeeld over 44 cd’s en 1 LP (een verbluffende meervoudig uitvouwbare reproductie van de originele Amerikaanse verpakking van ‘The Genuine Imitation Life Gazette vinyl’ album , in zijn originele monomix, voor het eerst ooit beschikbaar.)

Het pakket bevat een buitengewone verzameling onuitgebrachte lekkernijen (demo’s/alternatieve opnames), zeldzame schatten (vintage live-opnames) en lang niet beschikbare mixen, waaronder veelgevraagde nummers die de groep voor Motown heeft gemaakt. De boxset bevat ook een boek met harde kaft van 144 pagina’s, een apart singles-boek met een groot aantal fotohoezen van over de hele wereld, en een boek met aantekeningen voor verzamelaars, geschreven door Ken Charmer van de Four Seasons Appreciation Society.

Het gebonden boek, geschreven door levenslange Four Seasons-fan Paul Sexton, volgt het verhaal van de groep vanaf het bescheiden begin in New Jersey tot de opening van de bekroonde Jersey Boys-musical op Broadway. Ook inbegrepen zijn meer dan 50.000 woorden aan interviews door New York Times bestsellerauteur Ken Sharp met Four Seasons-leden Frankie Valli, Bob Gaudio, Tommy DeVito, Joe Long, Lee Shapiro en John Paiva, producer/medewerker Bob Crewe, arrangeur Charles Calello, key songwriters en sessiespelers.

Frankie Valli en de Four Seasons – ‘Working Our Way Back to You’:

  • 44 cd’s die een carrière documenteren van 1961 tot 2016 met 31 nieuw geremasterde studioalbums en alle wereldwijde singles van Frankie Valli and the Four Seasons
  • Meer dan 800 nummers, waaronder live-bonusalbums, demo’s, outtakes, B-kantjes en meer
  • Een replica van een drievoudig uitklapbare Amerikaanse hoes van The Genuine Imitation Life Gazette LP (voor de allereerste keer beschikbaar op monovinyl)
  • Een rijkelijk gebonden koffietafelboek dat het volledige verhaal vertelt van Frankie Valli & The Four Seasons door Paul Sexton, al jarenlang expert op het gebied van seizoenen, inclusief uitgebreide interviews door New York Times bestsellerauteur Ken Sharp en geschreven bijdragen van Brian Wilson, Barry & Maurice Gibb en Billy Joël
  • Een portfolio met single- en EP-hoezen van over de hele wereld, inclusief hitlijsten
  • Een boek met aantekeningen voor verzamelaars van Four Seasons-archivaris Ken Charmer
  • Samengesteld met volledige medewerking en steun van Frankie Valli en Bob Gaudio
Deel: