SZA maakte in 2017 indruk met haar debuutalbum ‘Ctrl’. De zangeres word al snel geroemd vanwege haar rauwe en eerlijke teksten. Het leverde haar in 2018 vijf Grammy nominaties op en meer dan de helft van de nummers op ‘Ctrl’ hebben inmiddels de multi-platina of gouden status bereikt.

Na haar sterke debuut zette SZA haar reeks van successen door, zo won ze een grammy voor haar samenwerking met Doja Cat op ‘Kiss Me More’. En viel haar samenwerking ‘All The Stars’ met Kendrick Lamar van de Black Panther film soundtrack in de prijzen.

Afgelopen december bracht SZA eindelijk haar langverwachte tweede album ‘SOS’ uit. Het album werd lovend ontvangen en wist maar liefst 10 weken lang de #1 plek in de Amerikaanse Billboard top 200 te bezetten. Op het album laat SZA haar muzikale bereik zien met samenwerkingen van Phoebe Bridgers tot Travis Scott en Don Toliver.

Tot op de dag van vandaag zet SZA de standaard op het gebied van creativiteit en songwriting, terwijl ze records verbrijzelt met meer dan 7,2 miljard streams wereldwijd op alle platforms. Hoog tijd om de Europese arena’s in te gaan met Ziggo Dome als de eerste stop op haar tour. Vlak na haar langverwachte nieuwe tweede album ‘SOS’, begint muziektrendsetter en icoon SZA deze zomer aan een arena tour waarmee ze op donderdag 1 juni haar nieuwste album live debuteert in Ziggo Dome.

DATA S.O.S. EUROPE TOUR:
Do 1 juni – Amsterdam – Ziggo Dome
Ma 5 juni – Parijs – Accor Arena
Wo 7 juni – Zürich – Hallenstadion
Vrij 9 juni – Berlijn – Mercedes-Benz Arena
Zo 11 juni – Keulen – Lanxess Arena
Di 13 juni – Manchester – AO Arena
Do 15 juni – Glasgow – OVO Hydro
Za 17 juni – Londen – The O2
Zo 18 juni – Londen – The O2
Wo 21 juni – Dublin – 3Arena

Deel: