Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Intergalactic Lovers @ Paard.

Concerttip woensdag 15 maart: Intergalactic Lovers @ Paard

Intergalactic Lovers heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, meerdere malen wisten de Belgen ons podium al te vinden en overtuigde zij met hun ijzersterke popliedjes. Nieuwe plaat ‘Exhale’ toont een nieuwe kant van de band. ‘Exhale’ is een kleurrijk poprock album dat bijzonder goed in het oor ligt. De plaat roept associaties op met muziek van PJ Harvey en the Sundays, soms lichtvoetig en zonnig maar ook donker en dreigend. Een plaat die gaat over loslaten, depressie en je plaats zoeken in deze wereld. Intergalactic Lovers bevestigt met deze plaat wederom een van de belangrijkste Belgische bands van het moment te zijn. Met een ijzersterke live reputatie kan het niet anders dan bijzonder worden.

Deel: