Wegens grote belangstelling geeft Post Malone een extra concert in Ziggo Dome op zaterdag 20 mei 2023. De legendarische rapper, producer, zanger, songwriter en muzikant Post Malone komt op vrijdag 19 én zaterdag 20 mei naar Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop voor het extra concert, dat deel uitmaakt van zijn Twelve Carat Tour, is direct van start gegaan.

In 2022 deed Post Malone met zijn Twelve Carat Tour maar liefst 38 Amerikaanse steden aan en in hetzelfde jaar bracht Post Malone zijn succesvolle, alom geprezen, vierde studio album uit genaamd ‘Twelve Carat Toothache’. Dit jaar trapt het Amerikaanse multitalent de langverwachte Europese tour af in Oslo op zaterdag 22 april 2023.

Post Malone wordt tijdens zijn bezoek in Amsterdam bijgestaan door het populaire Amerikaanse hiphop-duo Rae Sremmurd. Naast deze special act, pakt Post Malone groots uit tijdens zijn concert met een indrukwekkend en uniek spektakel van licht, geluid en vuurwerk vanaf verschillende podia in de zaal.

Over Post Malone

Het pas 27-jarige Amerikaanse talent Post Malone is sinds 2019 maar liefst 10 keer genomineerd voor een Grammy Award. Post wordt omschreven als een geschiedenisschrijver, die muzikale grenzen doet vervagen en met zijn unieke manier van performen onvergetelijke shows geeft op ’s werelds grootste podia.

In 2015 veroverde hij zijn eerste Billboard nummer 1 positie met de wereldhit ‘Congratulations’ samen met rapper Quavo. Met dit nummer bestormde Post Malone de hitlijsten over de hele wereld. Sindsdien scoorde de Amerikaan wereldwijde hits zoals ‘Rockstar’ en ‘Circles’. Zijn meest recente track ‘I Like You (A Happier Song)’ samen met Doja Cat leverde een tiende Grammy-nominatie op.

Deel: