Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Grootste Feestcafé van Nederland @ Ziggo Dome.

Concerttip zaterdag 21 januari: Grootste Feestcafé van Nederland @ Ziggo Dome

Na de succesvolle eerste twee edities van het Grootste Feestcafé van Nederland presenteren Het Feestteam & MOJO een derde editie van het spektakel. Op zaterdag 21 januari 2023 wordt de Ziggo Dome in Amsterdam opnieuw omgetoverd tot het ultieme feestcafé, waar bezoekers een avondlang onbeperkt feesten met een flink aantal Nederlands’ leukste feestartiesten.

Deel: