Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lakshmi @ Meervaart.

Concerttip woensdag 7 december: Lakshmi @ Meervaart

Lakshmi Swami Persaud is een groot talent en wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziek scene met haar pop-noir. Ze is niet voor niets vernoemd naar de godin van de liefde: op haar debuutalbum bezingt Lakshmi de liefde in al haar vormen. Maar de liedjes gaan ook over twintiger zijn, het leven van een vrouw in een mannenwereld, antiheld willen zijn, maar tegelijk verlangen naar erkenning. Ze verpakt haar persoonlijke, poëtische verhalen in donkere, elektronische pop met strijkers en heftige synths. Lana Del Rey meets Warhaus meets Massive Attack.

Deel: