Grammy Award-winnaar en multi-platina verkopende artiest The Weeknd heeft zojuist de data voor de uitbreiding van zijn ‘After Hours Til Dawn’ Tour aangekondigd. De tweede etappe van de tour begint op zaterdag 10 juni in het Etihad Stadium in Manchester met daarna stops in Europa en Latijns-Amerika, waaronder Stockholm, Amsterdam, Mexico-Stad en Rio De Janeiro. De tour eindigt op zondag 15 oktober in Estadio Bicentenario la Florida in Santiago in Chili.

Het uitverkochte Noord-Amerikaanse deel van deze stadion tour was een ongelooflijk succes, waarbij bezoekersrecords werden verbroken en heeft meer dan $130 miljoen dollar tot nu toe opgebracht.

De tour staat in het teken van het album ‘After Hours’ uit 2020 en zijn veelgeprezen album ‘Dawn FM’, dat in januari 2022 uitkwam. De hitsingle ‘Blinding Lights’ werd uitgeroepen tot het nieuwe nummer 1 Billboard Hot 100-nummer aller tijden en overtrof Chubby Checker’s hit ‘The Twist’.

Op zaterdag 24 juni 2023 geeft de Canadese zanger een concert in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. Kaytranada en Mike Dean zijn de special guests tijdens alle Europese data van de concerten van The Weeknd.

Deel: