Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: De La Soul @ De Oosterpoort.

Concerttip maandag 7 november: De La Soul @ De Oosterpoort

Het Amerikaanse hiphoptrio De La Soul zette in 1989 de volledige muziekwereld op haar kop met het album ‘3 Feet High And Rising’, bij uitkomen al bestempeld tot een klassieker. De La Soul gaf hiphop een nieuw gezicht met eigenzinnige lyrics, jazzy beats en de vele eclectische samples. Dat leverde grote hits op als ‘Me Myself & I’, ‘Say No Go’, ‘Keeping The Faith’ en ‘A Rollerskating Jam Named Saturdays’.

Deel: