Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kendrick Lamar @ Sportpaleis Antwerpen.

Concerttip vrijdag 28 oktober: Kendrick Lamar @ Sportpaleis Antwerpen

De Amerikaanse rapper en songwriter Kendrick Lamar kreeg voor het eerst aandacht na het uitbrengen van zijn ‘2010 mixtape Overly Dedicated’. In 2011 kwam zijn album ‘Section.80’, exclusief uitgebracht op iTunes, onmiddellijk aan de top van de digitale hiphop-releases van het jaar 2011.

Hij is lid van het hiphopcollectief Black Hippy, samen met Jay Rock, Schoolboy Q en Ab-Soul en heeft ook gewerkt met onder anderen Snoop Dogg, Dr. Dre, Eminem, Wiz Khalifa, Mac Miller, Game, Drake, Busta Rhymes, Tech N9ne, Sia, Taylor Swift, Vince Staples, Rihanna, 50 Cent en The Weeknd.

Deel: