Vooruitlopend op de twee uitverkochte Royal Albert Hall shows dit weekend kondigt Sam Smith vandaag ook een concert in Nederland aan. De Grammy Award-winnende artiest doet in het kader van het komende album ‘Gloria’ Amsterdam aan.

Het nieuwe album is Sam’s meest gedurfde statement tot nu toe. De succesvolle single ‘Unholy’ met Kim Petras heeft in korte tijd meer dan 200 miljoen streams op Spotify behaald en staat sinds de release bovenaan de wereldwijde charts. De track is de achtste nummer 1-hit van Sam en hen is daarmee een van de drie artiesten die dit jaar bovenaan de officiële UK Charts debuteerde.

Met een gewild nieuw album, een wereldwijde nummer 1-hit, een uitgebreide tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa en een stapel aan populaire nummers zoals onder andere ‘Stay With Me’, ‘Too Good At Goodbyes’, ‘I’m Not The Only One’ en ‘Like I Can’ kan het niet anders dat 2023 het jaar van Sam gaat worden.

Sam Smith komt op dinsdag 9 mei in Ziggo Dome in Amsterdam voor een concert uit zijn ‘Gloria’-tour.

Deel: