Louis Tomlinson komt in oktober 2023 naar Ziggo Dome in Amsterdam. Het concert staat in het teken van zijn ‘Faith In the Future 2023 Tour’. De aankondiging van het concert dat onderdeel is van de ‘Faith in the Future’ tour, komt in de aanloop naar het nieuwe, gelijknamige album dat op 11 november wordt uitgebracht.

Het nieuwe album is de opvolger van Louis Tomlinson’s debuutalbum ‘Walls’. Voorproefjes van het tweede studioalbum zijn de vandaag verschenen single ‘Out Of My System’ en eerdere single ‘Bigger Than Me’.

Louis Tomlinson is bekroond met diverse prijzen waaronder meerdere Teen Choice Awards, een iHeart Award en in 2017 won hij een EMA Award voor ‘Best UK & Ireland Act’. De zanger met miljoenen volgers op social media en meer dan een miljard streams komt in 2023 zijn nieuwe album ten gehore brengen. In april van dit jaar stond hij in een uitverkochte AFAS Live.

Het concert van Louis Tomlinson vind plaats op zondag 15 oktober, de kaartverkoop hiervoor start vrijdag 21 oktober om 10:00 uur.

Deel: